motocicleta acoperita de zapada iarna

Unde iti poti Depozita Bicicleta sau Motocicleta pe Timp de Iarna?

Sumar Articol

Inchirierea unei boxe de depozitare reprezinta o modalitate convenabila si rentabila de a-ti depozita bicicleta sau motocicleta in lunile reci de iarna. De aceea, MicroDepozit iti pune la dispozitie spatii de depozitare in Bucuresti de diferite marimi pentru a-ti pastra in siguranta obiectele. 

Depozitarea bicicletei 

Pentru a te asigura ca bicicleta ta este pastrata in conditii optime, avem cateva recomandari pentru tine. 

Curata bicicleta – Inainte de a depozita bicicleta, este important sa aloci putin timp pentru a o curata. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unei perii moi pentru indepartarea murdariei si a prafului. 

Umfla anvelopele – Daca o bicicleta este lasata sprijinita intr-un anumit loc in timpul depozitarii, greutatea bicicletei poate cauza desumflarea anvelopei. Verifica presiunea si asigura-te ca acestea sunt umflate corespunzator pentru a evita problemele ulterioare.

Utilizeaza un lubrifiant pe cabluri – Pentru a preveni formarea ruginii si pentru a mentine o functionare optima a sistemului de franare si schimbatoarelor, aplica un lubrifiant specific pe cablurile bicicletei inainte de depozitare.

Acum ca bicicleta ta este gata de depozitat, te asteptam in locatia noastra de pe Str. Teiului nr 69, Tunari, acolo unde unul dintre colegii nostri te va ajuta cu manipularea acesteia. 

Nu trebuie sa iti faci griji pentru siguranta bicicletei tale, deoarece sistemul de supraveghere video functioneaza non-stop.

Depozitarea motocicletei

Pentru ca in lunile reci nu este la fel de confortabil si sigur sa te deplasezi cu motocicleta, este important ca aceasta sa fie pastrata intr-un spatiu cat mai ferit de precipitatii si frig precum o boxa de inchiriat in Bucuresti.

Depozitarea motocicletei pe timp de iarna reprezinta alegerea convenabila si sigura, iar noi iti vom oferi cateva sfaturi in ceea ce priveste pastrarea acesteia. 

Protejeaza motocicleta si unitatea de depozitare – Asaza o prelata pe podeaua unitatii pentru a evita urmele si acopera suprafata motocicletei cu o panza de protectie. 

Pregatirea motorului – Atunci cand motocicleta este depozitata pentru perioade lungi de timp, este important sa pregatesti motorul astfel: 

  • Goleste combustibilul din rezervor si inlocuieste-l cu unul proaspat. 
  • Utilizeaza un compresor de aer pentru a elimina apa care s-ar fi putut aduna in furtunurile de lichid de racire si capacele radiatorului. 
  • Verifica filtrul de aer pentru a te asigura ca este curat inainte de a-ti depozita motocicleta.

Inainte de inchirierea unui spatiu de depozitare pentru motocicleta ta, in general, se recomanda o vizita pentru a verifica daca boxa pe care doresti sa o inchiriezi are dimensiunea potrivita si satisface nevoile tale. De asemenea, noi suntem la dispozitia ta daca ai nevoie de suport in procesul de inchiriere. 

Intrebari Frecvente

De cat de mult spatiu ai nevoie pentru a depozita o bicicleta?

Un spatiu de aproximativ 180 cm lungime, 64 cm latime si 110 cm inaltime este suficient pentru a depozita confortabil o bicicleta medie pentru adulti.

Pot utiliza spatiul de depozitare doar pentru pastrarea unei motociclete?

Da. Spatiul poate fi inchiriat pentru pastrarea a oricate obiecte doresti, fie ca este doar o motocicleta, fie ca se adauga si alte lucruri personale.

Cum pot proteja bicicleta in timpul depozitarii?

Pentru o protectie maximizata, poti opta pentru o carcasa rigida destinata transportului sau pentru o husa impermeabila de protectie.