distante microdepozit - cosmopolis - pipera

Despre noi

MicroDepozit este reprezentata de o echipa tanara si dinamica, orientata in primul rand catre nevoile clientilor nostri. Cu o vasta experiența a echipei in domeniul logisticii si transportului de bunuri, suntem aici pentru a oferi suport constant clientilor.

In etapa curenta de dezvoltare in care ne aflam, oferim clientilor nostri boxe de dimensiuni cuprinse intre 1.75 mp si 4.8 mp, dar si spații mai mari de 14 mp.

Timpul si confortul casei este esential pentru fiecare dintre noi. Astfel, ne-am propus ca misiunea noastra sa fie oferirea într-un timp cat mai scurt a unor solutii perfecte pentru depozitarea lucrurilor mai rar utilizate, dar totusi de care nu ne putem lipsi.

Am ales depozitarea in regim self-storage, datorita faptului ca este un concept relativ nou pentru Romania. Serviciul este adresat atat persoanelor fizice, care isi doresc sa isi recastige spatiul de locuit, dar si persoanelor juridice care au nevoie de spatii de depozitare mici cu implicare de costuri minime.

Satisfactia clientilor nostri vine din 3 factori cheie:

  • curatenia si accesul 24/7 la spatiile de depozitare;
  • siguranța continua a bunurilor depozitate;
  • rapiditatea contractarii serviciilor noastre.

Cu spatii de depozitare personalizate, moderne, curate si sigure, MicroDepozit ofera solutia perfecta pentru un astfel de serviciu. Tot ce facem este din pasiune si dorinta de a ajuta clientii nostri.

Galerie Foto