Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii (denumiti in continuare “Acordul”) guverneaza utilizarea serviciilor de self-storage oferite de [Strong Containers SRL] (denumita in continuare “MicroDepozit“) catre client (denumit in continuare “Clientul“) la facilitatea de self-storage (denumita in continuare “MicroDepozit“). Prin utilizarea Facilitatii, Clientul se angajeaza sa respecte termenii si conditiile descrise mai jos:

Inchirierea unitatii de depozitare:

1.1 Clientul este de acord sa inchirieze unitatea de depozitare de dimensiunea specificata in contractul de inchiriere.

1.2 Tariful de inchiriere trebuie platit in avans pentru fiecare perioada de facturare, asa cum este specificat in contractul de inchiriere.

1.3 Clientul trebuie sa furnizeze informatii de contact precise si actualizate.

Access si securitate:

2.1 Clientului ii va fi permis accesul la Facilitate in timpul orelor de functionare ale acesteia, asa cum sunt stabilite de Companie – program non-stop pentru clienti actuali.

2.2 Clientul este responsabil pentru mentinerea securitatii unitatii sale de depozitare si nu va imparti codurile de acces sau cheile cu persoane neautorizate.

2.3 Compania nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pierdere, furt, daune sau acces neautorizat la bunurile stocate ale Clientului.

2.4 MicroDepozit isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta un limbaj neadecvat, un comportament agresiv sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Obiecte interzise:

3.1 Clientul nu va depozita niciun fel de obiecte ilegale, periculoase, perisabile sau nocive din punct de vedere ecologic.

3.2 Compania isi rezerva dreptul de a inspecta continutul unitatii de depozitare si de a elimina orice obiecte interzise.

Asigurare:

4.1 Clientul recunoaste ca asigurarea Companiei nu acopera bunurile stocate.

Incetarea acordului:

5.1 Oricare dintre parti poate incheia acest Acord prin furnizarea unei notificari scrise celeilalte parti.

5.2 La incetarea Acordului, Clientul va trebui sa indeparteze toate bunurile sale din unitatea de depozitare si sa o lase curata si neafectata.

Limitarea raspunderii:

6.1 Compania nu va fi responsabila pentru nicio pierdere, daune, furt sau distrugere a bunurilor stocate ale Clientului, cu exceptia pierderilor cauzate de neglijenta Companiei.

6.2 Clientul este de acord sa despagubeasca si sa exonereze Compania de orice pretentii, daune sau raspundere rezultate din utilizarea necorespunzatoare Facilitatii de catre Client.

Legislatie si jurisdictie:

7.1 Acest Acord va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legile Romaniei.

7.2 Orice litigii rezultate din sau in legatura cu acest Acord vor fi supuse jurisdictiei exclusive a tribunalelor din Romania.

7.3 Toate preturile promotionale si ofertele se aplica in anumiti termeni si conditii, pe o perioada determinata si in limita spatiilor disponibile.

MicroDepozit isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari a acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, isi rezerva dreptul de as-i selecta clientela si a refuza colaborarea cu clientii care manifesta un limbaj si/sau un comportament neadecvat (agresiv, jignitor etc), sau clienti care au in istoricul comenzilor livrari nerealizate.

Prin utilizarea serviciilor de self-storage oferite de Strong Containers SRL, Clientul recunoaste ca a citit, inteles si a acceptat termenii si conditiile prevazute in acest Acord.