Spatii de Depozitare

Masina de tocat carne pe care nu o mai folosesti de cand ai devenit vegan, televizorul acela vechi inlocuit acum de cel mai nou model de pe piata, sau chiar motocicleta pe care o conduci doar pe timp de vara — orice simti ca ocupa spatiu, noi il depozitam fara griji! Avem spatii de depozitare in Bucuresti care sa indeplineasca diverse nevoi, de la mic la mare si la… foarte mare.

boxa depozitare 1.75m2

Spatiu depozitare 1.75 m2

Dimensiuni > 1.5m x 1.2m x 2.4m

Volum > 4.3 m3

spatiu depozitare 2.4 m2

Spatiu depozitare 2.4 m2

Dimensiuni > 2m x 1.2m x 2.4m

Volum > 5.8 m3

spatiu depozitare 3.5 m2

Spatiu depozitare 3.5 m2

Dimensiuni > 1.5m x 2.35m x 2.4m

Volum > 8.4 m3

spatiu depozitare 4.8 m2

Spatiu depozitare 4.8 m2

Dimensiuni > 2m x 2.35m x 2.4m

Volum > 11.3 m3

spatiu depozitare 14 m2

Spatiu depozitare 14 m2

Dimensiuni > 6m x 2.35m x 2.4m

Volum > 34 m3

La MicroDepozit, bunurile tale ajung in spatii de depozitare securizate, cu acces exclusiv doar pentru tine, monitorizate prin sisteme avansate de supraveghere video si antifurt, unde curatenia si igiena sunt o prioritate permanenta. 

Scopul nostru este de a-ti elibera nu doar spatiul fizic de acasa sau de la birou, ci si spatiul mental. Mai putine griji inseamna mai mult spatiu pentru lucrurile cu adevarat importante din viata ta!

Da! Inchirierea spatiului de depozitare la MicroDepozit vine la pachet cu asistenta gratuita de manipulare. Personalul nostru este mereu disponibil pentru a-ti oferi ajutor suplimentar la incarcarea sau descarcarea bunurilor tale. Te rugam sa ne anunti in avans si vom face toate aranjamentele necesare.

Pentru depozitarea unei biciclete sau motociclete, poti opta pentru boxa de depozitare cu dimensiunea de 2.4 m2. Aceasta ofera spatiu suficient pentru a gazdui un astfel de vehicul in siguranta. Daca doresti sa depozitezi mai multe bunuri de acest gen in aceeasi boxa, avem si optiuni mai spatioase.

Da, ai posibilitatea sa inchiriezi mai multe boxe deodata, in functie de nevoile tale de depozitare. Contacteaza-ne pentru a-ti oferi detalii suplimentare si optiuni personalizate in functie de disponibilitatea spatiilor.

In cazul in care depasesti perioada din contract, te vom contacta pentru a discuta posibilitatea de prelungire a inchirierii. In caz contrar, te vom ruga sa eliberezi spatiul in termenul stabilit, iar bunurile tale vor fi accesibile pentru a fi ridicate. Iti recomandam sa ne anunti in prealabil daca ai nevoie de ajustari ale perioadei de inchiriere.